Application Consultant & Developer

Er bestaan een hoop vooroordelen over IT-ers, ingenieurs en architecten. Eerlijk gezegd: die stereotypes vervelen ons. Hoog tijd om ze te weerleggen. PROCOS Group bestaat om ieders werkbeleving te verbeteren. Dat doen we door de werkplek als gebouw te verbeteren. Maar ook door de tools te verbeteren en het teamwork of de persoonlijke ervaring te ontwerpen. Die activiteit staat al eens op een flipchart geschreven als “Application Development”. We noemen onze activiteit trouwens Space, Software en Soul.

In ons team vind je architecten, interieurarchitecten, ingenieurs, consultants en software developers. Een team waarvoor het woord team werd uitgevonden. Dat lukt, omdat we niet aan detacheringen doen, maar iedereen vanuit ons kantoor werkt. Over onze werkvloer dartelen niets dan leuke, frisse, grappige en intelligente vrouwen en mannen. En zo zoeken we er dus nog eentje met een diploma in een ICT-richting hier in onze hoofdzetel in Antwerpen.

Terwijl we deze vacaturetekst schrijven, hangen we in onze lounge en schept er iemand een wolk melkschuim over zijn espresso. Nadien denken we nog even na over hoe we applicaties kunnen verbeteren, hoe we al deze mooie systemen met elkaar kunnen linken en keuvelen we wat over welke software nu al niet meer trendy is. Wij hopen dat jij je hiermee komt amuseren bij PROCOS Group. Dat jij ons verbaast met jouw kennis van methodologieën (Scrum, UML, Prince2 en ITIL, om maar wat te noemen) en van talen (Java, Javascript, Nederlands, Engels en zelfs Frans), met jouw zelfstandigheid en klantgerichtheid. We hopen ook dat jij ons team komt versterken met jouw geïnspireerde bijdragen.

‘Laatst hadden we een kantoorfeestje en toen zijn we met zijn allen stevig gaan dammen tot het avondjournaal begon.’ Dergelijke misverstanden moeten we voorgoed uit de wereld helpen. Een analytische geest met een conceptueel denkvermogen en vlijmscherpe design-skills wéét ook wat een glas bier is. En dat Faces on TV of The Chainsmokers tegenwoordig het muzikale behang pappen waartegen de betere feestjes zich afspelen. Doen we dus. Verder gaan we elk jaar met ons team citytrippen en organiseren we het hele jaar door dingen die het matig tot relatief goed doen op Instagram.

Ons organogram teken je met één pennentrek. We hebben weliswaar twee bedrijfsleiders maar ook zij balanceren netjes op onze horizontale organisatiestructuur. Zoals gezegd: er is nog een plaats voor jou. Je komt dan terecht in een internationaal bedrijf met een expertise die ze bij Proximus, bpost, BNP Paribas Fortis, Air France, VolkerWessels, …. met plezier inschakelen.

Wij zijn ambitieus, vrienden. We willen van PROCOS Group een nog sterker, groter, slimmer, internationaler en plezanter bedrijf maken. Zoiets brengt spijtig genoeg de nodige extralegale voordelen met zich mee, én doorgroeimogelijkheden, uiteraard. De vaste baan die je als application consultant bij PROCOS Group krijgt, komt met een aantrekkelijk salarispakket waarmee we allicht weer een paar vooroordelen over ingenieurs en IT-ers bevestigen. Maar bon, je kan niet alles rechtzetten met één vacaturetekst.

How to apply?

Laat je Katrien Smans via katrien.smans@procosgroup.com weten hoe jij het ziet? Of solliciteer gewoon via haar.