Consultant Space Planner - Architect

Er bestaan een hoop vooroordelen over ingenieurs, architecten of interieurarchitecten. Eerlijk gezegd: die stereotypes vervelen ons. Hoog tijd om ze te weerleggen.
PROCOS Group bestaat om ieders werkbeleving te verbeteren. Dat doen we door de werkplek als gebouw te verbeteren. Maar ook door de beleving, het teamwork of de persoonlijke ervaring te ontwerpen. Die activiteit staat al eens op een flipchart geschreven als “Facility Management”. Dat gefacilitymanage doen wij met een team van consultants. We noemen onze activiteit trouwens Space, Software en Soul.
In ons team vind je architecten, interieurarchitecten, ingenieurs, consultants en software developers. Een team waarvoor het woord team werd uitgevonden. Over onze werkvloer dartelen niets dan leuke, frisse, grappige en intelligente vrouwen en mannen. En zo zoeken we er dus nog eentje hier in onze hoofdzetel in Antwerpen.
Terwijl we deze vacaturetekst schrijven, hangen we in onze lounge en schept er iemand een wolk melkschuim over zijn espresso. Nadien bedenken we nog een innovatief kantoorconcept waarin technologie, cultuur, design en psychologie samenvloeien in een masterplan. Wij hopen dat jij je hiermee komt amuseren bij PROCOS Group. Dat jij ons verbaast in AutoCad, Revit, Sketchup en Office. Dat jij de deadlines in de ogen staart en planning, budget en procesmanagement voor onze klanten beheert. We hopen ook dat jij ons team inspireert met jouw ervaring van minstens 10 jaar.
‘Laatst hadden we een kantoorfeestje en toen zijn we met zijn allen stevig gaan dammen tot het avondjournaal begon.’ Dergelijke misverstanden moeten we voorgoed uit de wereld helpen. Een analytische geest met een conceptueel denkvermogen en vlijmscherpe design-skills als architect wéét ook wat een glas bier is. En dat Zara Larsson of The Chainsmokers tegenwoordig het muzikale behang pappen waartegen de betere feestjes zich afspelen. Doen we dus. Verder gaan we elk jaar met ons team citytrippen en organiseren we het hele jaar door dingen die het matig tot relatief goed doen op Instagram.
Ons organogram teken je met één pennentrek. We hebben weliswaar twee bedrijfsleiders maar ook zij balanceren netjes op onze horizontale organisatiestructuur. Zoals gezegd: er is nog een plaats voor jou. Je komt dan terecht in een internationaal bedrijf met een expertise die ze bij Microsoft, EY, SAP, Philips en Nestlé met plezier inschakelen.
Wij zijn ambitieus, vrienden. We willen van PROCOS Group een nog sterker, groter, slimmer, internationaler en plezanter bedrijf maken. Zoiets brengt spijtig genoeg de nodige extralegale voordelen met zich mee. De vaste baan die je als architect of interieurarchitect met 10 jaar ervaring bij PROCOS Group krijgt, komt met een bedrijfswagen en een aantrekkelijk salarispakket waarmee we allicht weer een paar vooroordelen over ingenieurs en architecten bevestigen. Maar bon, je kan niet alles rechtzetten met één vacaturetekst.
 

How to apply?

Laat je Katrien Smans via katrien.smans@procosgroup.com weten hoe jij het ziet? Of solliciteer gewoon via haar.