Transformation of a warehouse to an inspiring office space for Philips in Aachen (GE)

Published on 11.03.2015

PROCOS Group was in charge of developing and implementing a state of the art working environment for several departments of PHILIPS in Aachen. An old warehouse/production hall was transformed into an inspiring environment for research and development. Our team created an outstanding design respecting the original architecture of the building. The new working environment is in line with the PHILIPS culture and values and will perfectly support the internal processes.

More information about Philips City Touch

More information about Philips OLED

More information about Philips OLED Research

Tags

SpaceFacilities PlanningProject Management

Subscribe today!

Enter your name in your e-mail to receive our Newsletter. PROCOS respects your privacy. You can unsubscribe anytime you want.