Sonangol

Improvement of the space usage

In a partnership with Commercy GS, PROCOS developed a Test Fit and Concept Layout package for the occupation and furniture renovation of the Sonangol headquarters building located in Luanda, Angola.

Several options were presented, from the rearrangement of the existing furniture to its complete renovation. The client's requirements were leading and our team was always focusing on providing workplace quality for Sonangol's collaborators. The improvement of the space usage and the occupation of the floors’ areas was a challenge.

All the main options which were proposed, increased the floor occupation by percentages higher than 35% when compared to the existing situation. It represents a relevant increase in space efficiency for Sonangol’s activities, while offering spaces which favors a collaborative work environment and a new contemporary image.