Philips Consumer Lighting

Renovation and Space planning

Massive, Philips’ brand of lighting for the consumer market has been integrated into Philips Lighting as Consumer Luminaires.

The former headquarters of Massive, in Kontich, were transformed in the headquarters of the newly formed Philips Consumer Luminaires. It was therefore required to restructure the building, from one production site into the office building of a globally active organization.

The whole office environment was profoundly renovated and adapted to the organization’s needs. Moreover, a conference centre and a multifunctional restaurant were integrated into the building. All the new work spaces have been adapted to Philips’ standards and new way of working.

PROCOS was in charge of:

  • Space planning
  • Interior design
  • Procurement and purchase support
  • Quality control

Surface: 4.000 m²